Onze Praktijk voor Seksuologische Hulpverlening is sinds 1 februari 1992 gevestigd in Woerden en is ingebed in een groter netwerk van specialisten en bekkenfysiotherapeuten (onder andere in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis), psychologen, huisartsen en POH-GGZ’s in de regio.

Er werken twee seksuologen in onze praktijk. Mw. M.C. Pieters, arts seksuoloog NVVS en dhr. E. Kruijver, maatschappelijk werker VO seksuoloog NVVS. De toevoeging “seksuoloog NVVS” betekent dat wij officieel geregistreerd zijn als seksuoloog hulpverlener in het Register van de Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie.

Dit zijn wij

mw. M.C. Pieters

mw. M.C. Pieters

  • arts-seksuoloog NVVS
  • officiële registraties:
  • BIG nummer: 29023283701
  • AGB-codes: 90-037290 en 84-025279

Riet Pieters is als arts afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Haar seksuologische scholing heeft ze opgedaan in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam aan de polikliniek Seksuologie. Daarnaast volgde zij een psychotherapie opleiding in Turnhout en diverse workshops in relatiegerichte sekstherapie bij David Schnarch. Ze werkt tevens als arts seksuoloog NVVS in de revalidatie.

Riet is ook te vinden op LinkedIn

dhr. E. Kruijver

dhr. E. Kruijver

  • maatschappelijk werker VO-seksuoloog NVVS
  • officiële registratie:
  • AGB-code: 90-040993

Egbert Kruijver is van origine maatschappelijk werker met een Voortgezette Opleiding gericht op gezins- en relatietherapie. Zijn opleiding tot seksuoloog volgde hij bij de RINO Groep te Utrecht. Hij volgde de opleiding bij G.J. van Zessen voor de behandeling van seksverslaving en is ook geschoold in relatiegerichte sekstherapie. Hij werkt tevens als MW seksuoloog NVVS in de revalidatie en is lid van ParkinsonNet.

Egbert is ook te vinden op LinkedIn, en via zijn eigen site seksuoloog.com

Seksuologen Woerden David